OVER ONS

Positioneringsgroep is opgericht in 1995 en pionier in het positioneren van organisaties, diensten en producten. Al vanaf de start gepassioneerd over het zoeken van unieke en relevante merkposities. Wij werkten de afgelopen 25 jaar voor vele honderden merken. Van klein tot groot. Op basis van inzichten en onderzoek. Vandaag de dag is dat principe nog steeds actueel.
Peter van Steensel
Peter van SteenselManaging director
Peter van Steensel is ruim 25 jaar actief als communicatie -en merkstrateeg. Tot zijn komst bij Positioneringsgroep was hij jarenlang actief bij grote communicatie adviesbureaus als BBDO, Publicis en TWBA.
Positioneringsgroep is een bureau met een groepsstructuur. Eén entiteit waar indien nodig andere experts, zoals onderzoekers, business analisten, strategen, creatieven, deel uit maken van het team dat afgestemd is op de klantvraag. Zo verzekeren wij onze klanten dat ervaring en expertise matchen met de behoefte.Peter is gecertificeerd trainer van LEGO®Serious Play en doceert veel op marketingopleidingen, zoals Beeckestijn en Nyenrode. Daarnaast geeft hij lezingen en masterclasses.

PARTNERS