Alleen betekenisvolle merken overleven

Lecture   •   NIMA marketing week, 2020

J

uist in deze tijd dienen merken voor mensen betekenisvol te zijn en te blijven. Dat dient een hoger doel en gaat verder dan distinctive brand assets. Kern van de oplossing is hoe merken kunnen bijdragen aan het leven van mensen en de rol die ze in de samenleving spelen?

Niet per definitie om een voorbeeldrol te spelen, maar om relevante aandacht van consumenten af te dwingen. Op basis van internationaal en eigen onderzoek, laten we tijdens deze presentatie zien dat betekenisvol zijn met je merk geen keuze is, maar een must. Zowel in B-to-C als B-to-B. Voor grote merken en merken die groot willen worden.

Met inspirerende voorbeelden tonen we hoe merken praktisch kunnen bijdragen aan betekenisvolle relaties; een bijdrage aan betere business door business for good. Met tips en modellen bieden we je een houvast om morgen te bouwen aan jouw betekenisvol merk.